Plan bezichtigingBel makelaar

Oldenzaalsestraat 619

Verkocht
Excellent
Enschede
€ 550.000 k.k.
967
 m²
154
 m²
Eengezinswoning
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Welkom thuis in deze vrijstaande woning aan de Oldenzaalsestraat 619, gelegen in het charmante Lonneker. Deze woning biedt niet alleen een stijlvolle en comfortabele leefomgeving, maar ook een diepe tuin met een adembenemend uitzicht over de weilanden. De tuin nodigt uit tot ontspanning. De ideale plek voor zomerse diners, ontspannen middagen en het ervaren van de natuur in al zijn pracht.



Kenmerken van de woning:



- Spectaculair Uitzicht: Geniet van het weidse panorama vanuit de serre, waar de schoonheid van de natuur zich ontvouwt. De diepe tuin biedt een oase van rust met een vergezicht dat verder reikt dan het oog kan zien.



- Multifunctionele Benedenverdieping: De woning beschikt over een werk/slaapkamer beneden met eigen badgelegenheid, waardoor het ideaal is voor gasten of als kantoorruimte.



- Ruime Zolder: De zolder is buitengewoon ruim en biedt onbegrensde mogelijkheden. Met de toevoeging van een vaste trap kan deze ruimte eenvoudig worden omgetoverd tot extra kamer(s), waardoor de woning met uw wensen kan meegroeien.



- Ligging: Gelegen aan de Oldenzaalsestraat 619, biedt deze woning de perfecte combinatie van landelijke rust en nabijheid van voorzieningen. Het fotogenieke Lonneker staat bekend om zijn vriendelijke gemeenschap en sfeervolle ambiance. Een dorp met een stads karakter.



Indeling:

Begane grond: Hal, toilet, provisiekelder, ruime woonkamer met serre, woonkeuken voorzien van apparatuur en bijkeuken. Verder is de garage omgebouwd tot een slaap/werk kamer met badgelegenheid.

1e verdieping: overloop met 3 slaapkamers en een badkamer met douche en wastafel, de....

2e verdieping is te bereiken via een vlizotrap maar is van een dermate grootte dat het haast zonde is deze ruimte niet te benutten, met het maken van een vaste trap komt er een zee van ruimte bij.



Bijzonderheden

- 967 m² perceel,

- 652 m³ inhoud,

- 154 m² woonoppervlak,

- Bouwjaar 1955,

- Energieprestatiedocument beschikbaar,

- HR cv ketel 2019 eigendom.



Interesse in deze unieke woning?



Laat deze kans niet aan u voorbijgaan. Neem contact met ons op voor meer informatie of om een bezichtiging te plannen. Deze vrijstaande woning is niet alleen een huis, het is een thuis waar comfort, ruimte en adembenemende natuur samenkomen. We heten u graag welkom aan de Oldenzaalsestraat 619.

Kenmerken

Woonoppervlakte
154
Perceeloppervlakte
967
Inhoud
652
Bouwjaar
1955
Extra ruimte
22
Aantal verdiepingen
3
Aantal slaapkamers
4
Isolatie
Muurisolatie, Gedeeltelijk dubbel glas
Verwarming
Cv ketel
Warm water
Cv ketel
Garage
Parkeerplaats
Schuur
Heeft een schuur
Ligging
Aan drukke weg, Vrij uitzicht, Open ligging, Landelijk gelegen
Inhoud tuin
603
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Genieten van het bouwproces
Voor veel mensen is het een droom; een huis bouwen in het buitengebied. Toch kan het ook behoorlijk wat frustratie opleveren. Alle mogelijkheden afwegen, de afstemming tussen partijen, verkeerde keuzes, enzovoorts. Daarom pakt Livingstone het anders aan. Zij bedachten een totaalaanpak die kopers veel rust geeft.

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Euverman & Nuyts / Berends-Naafs ((053) 4885 995) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Euverman & Nuyts / Berends-Naafs ((074) 266 23 00) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Euverman & Nuyts / Berends-Naafs ((074) 266 23 00) voor meer informatie over dit object