Plan bezichtigingBel makelaar

Berghemseweg 15

Verkocht
Excellent
Herpen
€ 700.000 k.k.
4605
 m²
185
 m²
Eengezinswoning
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Ruime vrijstaande bedrijfswoning in het buitengebied van Herpen.

 

 Ontdek deze levensloopbestendige vrijstaande woning, een ruim en karaktervol huis dat oorspronkelijk is gebouwd in 1961 en later in 2001 is uitgebreid en verbouwd. De woning is voorzien van vloer- en gevelisolatie, gedeeltelijke dakisolatie (platte daken) en gedeeltelijk isolerende beglazing en aan de achterzijde van de woning zijn 16 zonnepanelen gesitueerd. De woning beschikt over ca. 185 m² woonoppervlakte en in inhoud van ca. 704 m³en is gelegen op een perceel van 4.605 m². Het riante bijgebouw heeft een oppervlakte van ca. 286 m².

 

 Gelegen in het buitengebied van Herpen, biedt deze woning een unieke gelegenheid om te genieten van een harmonieuze combinatie van rust en ruimte.

 

 Locatie

 De bedrijfswoning is gelegen tussen de charmante dorpen Herpen en Berghem, waar een aangename mix van landelijk wonen het gemeenschapsgevoel heerst. Hier kunt u genieten van de rust van het buitenleven, terwijl u toch profiteert van de nabijheid van diverse voorzieningen in de naburige steden. Tevens is bosgebied ‘Herperduin’ gelegen op korte afstand, heerlijk wanneer u na een drukke week wilt ontspannen en genieten van de natuur.

 De woning ligt in de driehoek Eindhoven, ’s-Hertogenbosch en Nijmegen waardoor grote steden zijn gelegen op korte afstand. De ontsluiting is bovendien goed, via de snelweg A50 staat u binnen circa 30 autominuten in het centrum van Nijmegen of het centrum van Den Bosch.

 

 Indeling

 Begane grond:

 Betreedt de woning via een ruime entree/hal met meterkast en trapopgang en ontdek de sfeervolle leefkeuken. De hal is afgewerkt met een laminaatvloer, schrootjes wandafwerking en een licht plafond. De hal wordt middels radiator verwarmd en biedt voldoende ruimte voor de garderobe.

 

 De keuken is in L-vorm opgesteld en voorzien van diverse inbouwapparatuur, te weten: koelkast, vriezer, vaatwasser, 4-pits gasfornuis, afzuigkap en combi-oven. Tevens geeft de keuken toegang tot de praktische kelder. Door de grote raampartij boven het aanrecht valt prettig veel daglicht de ruimte binnen en heeft u een mooi uitzicht over de achtertuin.

 

 De keuken is net als de woonkamer keurig afgewerkt met spachtelputz wandafwerking, strakke plafonds en een nette tegelvloer.

 

 De L-vormige woonkamer biedt voldoende ruimte voor het plaatsen van een riante zit- en eethoek. Kenmerkend is het vele daglicht dat door diverse raampartijen, tuindeuren binnen valt.

 

 Via de keuken is de hal bereikbaar. De hal is in lichte kleurstelling afgewerkt en voorzien van de witgoedaansluitingen. Verder geeft de hal toegang tot de oprit, het toilet met fontein en een gang.

 De gang biedt toegang tot de riante badkamer, de slaapkamer en het terras aan de achterzijde van de woning.

 

 De functionele badkamer is volledig betegeld en voorzien van een ruim ligbad, douchehoek, wastafel, toilet en designradiator. De badkamer is buitengewoon groot en door de raampartij valt prettig veel daglicht de badkamer binnen.

 

 De slaapkamer bevindt zich aan het eind van de gang. De keurig afgewerkte slaapkamer is in lichte kleurstelling en biedt voldoende ruimte voor het plaatsen van een tweepersoons bed, en diverse (kleding)kasten. Deze ruimte is uiteraard ook multifunctioneel in te delen, denkende aan een speelkamer, hobbyruimte of chillroom.

 

 Via de slaapkamer is het kantoor bereikbaar. Voordat u het kantoor bereikt treft u aan de linkerzijde een tussenruimte. Deze ruimte is ideaal als kledingkamer of voor het plaatsen van kasten. Tevens is hier de vlizotrap naar de bergzolder bereikbaar.

 Het kantoor is net als de slaapkamer afgewerkt in lichte kleurstelling en voorzien van veel daglicht. Via het kantoor is de achtertuin bereikbaar.

 

 Eerste verdieping:

 Op de eerste verdieping biedt de overloop toegang tot vier ruime slaapkamers, met elk overvloedig daglicht, een badkamer en de vlizotrap naar de bergzolder.

 

 De slaapkamers zijn multifunctioneel ingericht en voorzien van lichte wandafwerking en een schrootjes plafond. Wanneer u de trap op loopt is de eerste kamer aan de rechterzijde van de overloop ingericht als keuken en de tweede kamer ingericht als slaapkamer. De eerste kamer aan de linkerzijde is ingericht als kantoor en de tweede kamer aan de linkerzijde is ingericht als woonkamer.

 

 Verder treft u nog een volledig betegelde badkamer voorzien van douchehoek en toilet aan.

 

 

 Tuin:

 De tuin gelegen rondom de woning is voorzien van gazon, volwassen beplanting en sierbestrating. De tuin is omheind en voorzien van verlichting en een sproei installatie.

 De tuinberging is ideaal voor het stallen van uw fietsen of uw tuinmeubilair in de wintermaanden.

 

 Aan de rechterzijde van de woning is een ruime oprit welke uitmond aan de achterzijde van de woning. Hier treft u voldoende parkeergelegenheid en kun u naar het riante bijgebouw

 

 Bedrijfsruimte:

 Aan het eind van de oprit treft u een riante loods met overkapping en garage.

 Aan de linkerzijde van het geheel is een riante garage (ca. 51 m²) gesitueerd. Deze is bereikbaar via de garagedeuren aan de voorzijde.

 

 Via de overkapping gelegen tussen de garage en de loods zijn twee bergruimtes en de loods te bereiken.

 

 De loods (ca. 185 m²) is opgebouwd met stalen spanten, betonnen vloer en deels voorzien van gemetselde wanden en deels damwand panelen. Aan de voorzijde zijn 2 overhead deuren en aan de achterzijde is 1 overheaddeur gesitueerd. Via de overhead deur aan de achterzijde is het mogelijk om de weide te bereiken. In de loods is elektra en water via grondwater met een pomp t.b.v. de regeninstallatie aanwezig.

 De loods biedt daarnaast nog toegang tot een kleine bergruimte van ca. 10 m².

 

 

 Bestemming:

 Het betreft een bedrijfsmatige bestemming met functie aanduiding ‘specifieke vorm van bedrijf – niet-agrarisch-technisch hulpbedrijf en niet-agrarisch verwant bedrijf. Deze bestemming is op zichzelf behoorlijk ruim en u dient als koper rekening te houden met de mogelijkheden die deze bestemming met zich mee brengt. Tevens adviseren wij u rekening te houden met de financierbaarheid van deze bestemming.

 Voor meer informatie kunt u www.ruimtelijkeplannen.nl, de gemeente of Bernheze Makelaars raadplegen.

 

 Kortom, bent u niet bang om de handen uit de mauwen te steken en bent u op zoek naar een ruime vrijstaande woning, met een riant bijgebouw en veel ruimte rondom? Kom dan eens bij deze uniek gelegen woning kijken. Onze makelaar leiden u graag rond!

Kenmerken

Woonoppervlakte
185
Perceeloppervlakte
4605
Inhoud
704
Bouwjaar
1961
Extra ruimte
26
Aantal verdiepingen
4
Aantal slaapkamers
5
Isolatie
Dakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Gedeeltelijk dubbel glas
Verwarming
Cv ketel
Warm water
Cv ketel
Garage
Vrijstaand steen
Schuur
Heeft een schuur
Ligging
Aan rustige weg, Vrij uitzicht, Buiten bebouwde kom
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Genieten van het bouwproces
Voor veel mensen is het een droom; een huis bouwen in het buitengebied. Toch kan het ook behoorlijk wat frustratie opleveren. Alle mogelijkheden afwegen, de afstemming tussen partijen, verkeerde keuzes, enzovoorts. Daarom pakt Livingstone het anders aan. Zij bedachten een totaalaanpak die kopers veel rust geeft.

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Bernheze Makelaars (0413-243818) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Bernheze Makelaars (0413243818) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Bernheze Makelaars (0413243818) voor meer informatie over dit object