Plan bezichtigingBel makelaar

Roijendijk 2 A

Beschikbaar
Excellent
Mill
€ 800.000 k.k.
2278
 m²
509
 m²
Eengezinswoning
Halfvrijstaande woning

Object omschrijving

In het buitengebied van Mill nabij het Defensiekanaal, landgoed Tongelaar en recreatieplassen de “Kuilen” is deze statige, riante en goed onderhouden halfvrijstaande woonboerderij gelegen op een rustige en landelijke woonlocatie. Deze woning is de afgelopen jaren nagenoeg geheel gemoderniseerd en biedt verrassend veel ruimte wat zorgt voor volop wooncomfort. Er is een fraai uitzicht vanuit de woonkamer en het kantoor over de groene tuin en de weide.



Op fietsafstand gelegen van het centrum van Mill, de bassischool, en binnen een kwartier bereikt u de A73 richting Nijmegen-Venlo en de A50 richting Eindhoven-Den Bosch. Het voorhuis is gelegen op een perceel van maar liefst ca. 2.268 m². Deze prachtige woonboerderij heeft een bepaalde allure, sierlijk gebouwd in 1943 en gemoderniseerd in 2010-2011 met het gebruik van hoogwaardige materialen. Ruimte en hoogwaardige afwerking zorgen voor een optimaal woongenot en bieden u diverse mogelijkheden. Een van die mogelijkheden die dit pand zo bijzonder maakt is de realisatie van een compleet woonprogramma op de tweede verdieping zoals twee slaapkamers, badkamer en een open keuken met woonkamer.



Mogelijkheden te over, beroep aan huis, inwonende kinderen die zo hun eigen plekje kunnen creëren, u mag het zeggen. De woning heeft een inhoud van ca. 1.833 m³ met een woonoppervlakte van ca. 509 m² en voorzien van vloer-, gevel- en dakisolatie. De aluminium kozijnen zijn voorzien van isolerende beglazing.



De Roijendijk is een fraaie, rustige straat, waar u op loopafstand landgoed Tongelaar bereikt. In Mill bevinden zich het basis- en middelbaar onderwijs, diverse sportaccommodaties, gezellige horeca en een tal van winkels op een paar minuten fietsafstand waardoor dit met recht een zeer populaire plek is om te wonen. Vanuit Mill zijn de snelweg A73 richting Nijmegen-Venlo en A50 richting Eindhoven-Den Bosch binnen 15 minuten te bereiken. In Mill woont u, omringd door de natuur, op een fantastische locatie, met alle voorzieningen in het sfeervolle centrum binnen handbereik.



INDELING

Begane grond:

Via de prachtige voordeur met glas in lood ramen komt u in de ontvangsthal. Deze is royaal en geeft toegang tot het kantoor, zitkamer met houtkachel en trapopgang naar de eerste verdieping. De hal is keurig afgewerkt met een castello vloertegel, die u ook terugvindt in de leefkeuken en een stucwerk plafond met diverse sierlijsten. Eenzelfde afwerking loopt door over de gehele begane grond.



Royale woonkeuken:

Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot de grote landelijke leefkeuken met schouw en houtkachel. De hoek-opgestelde keuken is van alle gemakken voorzien. Zoals een ruim hardstenen aanrechtblad en veel kastruimte, een inductie kookplaat, afzuigkap, koelkast, oven, stoomoven, vaatwasser en een Quooker. De keuken beschikt tevens over een zeer royale kelder, ideaal voor voldoende proviand. Via de schuifpui in de leefkeuken heeft u toegang tot een heerlijk zonnig en groot terras aan de voorzijde van de woning.

Via de keuken is er ook doorgang naar de riante woonkamer aan de achterzijde van de woning, de wasruimte en de aan de voorzijde van de woning gelegen woonkamer.



Woonkamer achterzijde:

De woonkamer, gelegen aan de achterzijde van de woning, is zeer royaal van opzet en is middels de vele raampartijen rondom voorzien van veel lichtinval, daarnaast kijkt u hierdoor prachtig weg over het landelijke perceel. Middels een schuifpui bereikt u het terras waar u heerlijk van de avondzon kunt genieten. Er is meer dan voldoende ruimte voor het opstellen van een ruime zithoek en een ruime eethoek. In de woonkamer is verder nog een sfeervolle houtkachel aanwezig. De woonkamer geeft toegang tot het kantoor en de hal met meterkast, toilet en trapopgang naar de eerste verdieping.



Kantoor:

Het kantoor gelegen aan de achterzijde van de woning is royaal en dus ideaal geschikt voor een fantastische thuiswerkplek met wederom dat mooie uitzicht op de tuin. Deze ruimte is natuurlijk voor meerdere doeleinden geschikt te denken aan een speelkamer, atelier of een praktijkruimte. De tweede woonkamer is bereikbaar via de hal waar u de woning binnenkwam.



Woonkamer voorzijde:

De woonkamer gelegen aan de voorzijde van de woning geeft u uitzicht op het terras gelegen aan de voorzijde van de woning. De woonkamer leent zich perfect als speelkamer of hobbyruimte. Deze sfeervolle ruimte is eveneens keurig afgewerkt en voorzien van een houtkachel.



Riante wasruimte:

De grote wasruimte is toegankelijk via de leefkeuken. Deze ruimte is voorzien van een tweede keukenblok in rechte opstelling met een hardstenen aanrechtblad inclusief spoelbak, koud en warm water en aanrechtkastjes. Naast het aanrecht is er voldoende ruimte voor een koelkast/vriezer en zijn er witgoedaansluitingen.

Via de wasruimte krijgt u toegang tot de tweede hal met toilet en urinoir, meterkast en de bijkeuken.



Bijkeuken:

De zeer ruime bijkeuken is voor meerdere doeleinden geschikt, denkende aan bergruimte, hobbyruimte of atelier. Deze bijkeuken geeft toegang tot de derde hal (welke toegang geeft tot het achterhuis) met toilet, berging en voorzijde van de woning. De bijkeuken wordt momenteel gebruikt om fietsen te stallen, ideaal door de loopdeur aan de voorzijde van de woning.



Berging

Verder bevindt er zich op de begane grond nog een inpandige berging, een nog nader in te delen en af te werken ruimte, momenteel in gebruik als opslagruimte. Deze royale ruimte is prachtig en biedt tal van mogelijkheden. Temeer omdat deze bijzonder riant is en er door de vele raampartijen veel daglicht de ruimte binnenvalt.



Eerste verdieping:

De ruime overloop biedt toegang tot vijf kamers, de badkamer, de cv-ruimte en toegang tot de tweede verdieping.



De masterbedroom is zeer royaal van opzet met een op maat gemaakte walk-in closet. De vloer is belegd met een mooie laminaatvloer, verder is deze kamer licht door de vele raampartijen. Voor een indicatie van de afmetingen kunt u de bijgevoegde indelingsplattegronden raadplegen.



De twee slaapkamer gelegen aan de achterzijde van de woning zijn beiden keurig afgewerkt, genieten veel natuurlijk daglicht door de aanwezige raampartijen en zijn voorzien van vaste kasten en een wastafel met meubel.



Twee ruimtes gelegen tegen het achterhuis zijn geheel naar eigen wens in te delen en in te richten. Het doel van de eigenaren was om een badkamer en wellnessruimte te realiseren.



Badkamer:

De bestaande badkamer is volledig betegeld en uitgevoerd met een douche, een wastafel met meubel, urinoir, een hangtoilet en designradiator.



Tweede verdieping:

Op de tweede verdieping treft u een keurig afgewerkt appartement. Via de vaste trap bereikt u de bijzonder ruime woonkamer met open keuken. Door diverse dakramen valt prettig veel daglicht in deze ruimte. De keuken in L-vorm heeft een landelijke uitstraling en is voorzien van een dubbele spoelbak, vaatwasser, combi-oven, kookplaat, afzuigkap en koelkast. Bijzonder is de glazen vloerplaat, deze geeft u zicht op het trappengat tot aan de begane grond. Verder treft u nog een riante provisieruimte, bergruimte onder het knieschot en de vlizotrap naar de bergzolder.



Via de woonkamer bereikt u de overloop met badkamer, 2 slaapkamers en vlizotrap naar de bergzolder. De badkamer is eenvoudig afgewerkt en voorzien van een wastafel met meubel, toilet en inloopdouche.



Beide slaapkamers zijn voorzien van een dakraam en bieden bergruimte onder het knieschot. Een slaapkamer is voorzien van een vlizotrap naar de bergzolder en geeft toegang tot de zeer ruime kledingkamer.



Tuin:

De landelijke tuin, is zeer fraai en voorzien van diverse fruitbomen, beplantingen, gazon en terrassen. In de tuin ervaart u optimale vrijheid. De tuin beschikt over een eigen grondwaterpomp en een beregeningsinstallatie. Verder treft u een ruim half ingegraven zwembad met aanliggende houten vlonder.



BIJZONDERHEDEN

- Uitzonderlijk grote, statige helft van woonboerderij met tal van mogelijkheden,

- Slaapkamers en schuifpuien voorzien van horren,

- Tweede verdieping met alle woonvoorzieningen,

- Prachtig, landelijk perceel,

- Gelegen op zeer vrije woonlocatie,

- Gunstig gelegen nabij de A73 en A50,

- Een royale oprit zorgt voor voldoende parkeerruimte op het perceel,

- Nader te bepalen in te richten ruimtes



Kortom, heeft deze landelijk gelegen, imposante en sfeervolle helft van woonboerderij uw interesse gewekt? Neem dan contact op met ons kantoor, onze makelaars leiden u graag rond.

Kenmerken

Woonoppervlakte
509
Perceeloppervlakte
2278
Inhoud
1833
Bouwjaar
1943
Extra ruimte
46
Aantal verdiepingen
5
Aantal slaapkamers
8
Isolatie
Dakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Dubbel glas, Volledig geisoleerd
Verwarming
Cv ketel, Vloerverwarming gedeeltelijk, Houtkachel
Warm water
Cv ketel
Garage
Geen garage
Schuur
Ligging
Aan rustige weg, Vrij uitzicht, Buiten bebouwde kom
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Genieten van het bouwproces
Voor veel mensen is het een droom; een huis bouwen in het buitengebied. Toch kan het ook behoorlijk wat frustratie opleveren. Alle mogelijkheden afwegen, de afstemming tussen partijen, verkeerde keuzes, enzovoorts. Daarom pakt Livingstone het anders aan. Zij bedachten een totaalaanpak die kopers veel rust geeft.

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Bernheze Makelaars (0413-243818) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Bernheze Makelaars (0413243818) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Bernheze Makelaars (0413243818) voor meer informatie over dit object