Plan bezichtigingBel makelaar

Zwartendijk 21

Beschikbaar
Excellent
EGMOND AAN ZEE
€ 1.275.000 k.k.
0
 m²
158
 m²
No items found.

Object omschrijving

Op een zeer unieke locatie, in het zuidelijke gedeelte van het prachtige duinlandschap tussen Bergen en Egmond staat het rijksmonument 'Koloniehuis Zwartendijk'. In 2007 is het gehele complex compleet gerenoveerd waarbij de oorspronkelijke neorenaissance stijl in ere is hersteld en het mooie karakter behouden is gebleven. Bij de renovatie zijn 12 luxueuze appartementen en een ondergrondse parkeergarage gecreëerd. 
 Het aangeboden appartement is fraai afgewerkt en bevindt zich op de tweede verdieping, bestaat uit twee woonlagen en heeft een heerlijk dakterras.
 
 Met een duinlandschap als achtertuin, op slechts 5 minuten loopafstand van het heerlijke strand, de restaurants en winkels van het gezellige Egmond aan Zee. De meest perfecte ligging te midden van alle denkbare rust!
 
 Het appartement
 Aanrijden via de oprijlaan met elektrisch bedienbare poort en vervolgens met een eigen code verschaft u, uzelf toegang tot het gebouw. Vanuit de indrukwekkende entree met een schitterende combinatie van authentieke elementen en modern industrieel glas en staal, neemt u de lift of trap naar de overdekte galerij op de tweede etage, Ondertussen geniet u van het schitterende uitzicht over de duinen tot Bergen aan Zee en verder.
 Rust, ruimte en luxe karakteriseren dit bijzondere en monumentale appartement. De ruimtes worden geaccentueerd door de fraaie hoge plafonds en rijke lichtinval. Vanuit de woonkamer heeft u een prachtig uitzicht richting de vuurtoren. De prachtige hoogglans witte keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een koelkast, vaatwasser, quooker, koffiemachine en kookplaat. Vanuit de hal kunt u twee slaapkamers, een badkamer, separaat toilet en berging bereiken. Vanuit de woonkamer brengt de wenteltrap u naar de 'verdieping'. Een open ruimte met vide, wat u kunt inrichten als bijvoorbeeld hobbyruimte, kantoor of een gym. Een vaste trap brengt u naar het dakterras met een panoramisch uitzicht over de duinen, zee en het sfeervolle Egmond aan Zee. Door de aanwezige windschermen s het heerlijk vertoeven. In de parkeerkelder heeft u een eigen parkeerplaats en nog een riante berging voor uw opslag. Gasten kunnen parkeren op de algemene parkeerplaatsen aan de voorzijde van het pand. 
 
 Omgeving
 Een zeer unieke ligging in een uitgestrekt beschermd duingebied met fantastisch uitzicht en op slechts 5 minuten loopafstand van het strand.
 De gezellige dorpskern van Egmond aan Zee is op een steenworp afstand en biedt een scala aan winkels, boetiekjes, supermarkten en diverse restaurants.
 's Zomers en bij mooi weer kan er worden genoten van een aantal strandpaviljoens. Kortom, het is hier altijd vakantie! 
 
 VvE
 De maandelijkse bijdrage voor de VvE is € 820,- hierin zit onder andere een voorschot voor water en gas, algemeen onderhoud, tuin onderhoud, schoonmaakkosten algemene ruimtes, beveiliging, administratiekosten en opstalverzekering. Ook is er ten aller tijde een huismeester bereikbaar. Vanuit de vereniging is alleen langdurige verhuur toegestaan, short-stay, vakantieverhuur en andere vormen van korte termijn zijn niet toegestaan.
 
 Bijzonderheden 
 - Het in 1910 gebouwde complex heeft een complete restauratie en
 renovatie ondergaan in 2007.
 - Het complex is aangewezen als Rijksmonument.
 - Sprookjesachtige oprijlaan met een elektrisch bedienbaar
 toegangshek.
 - Een afgesloten/privé terrein.
 - Hoog afwerkingsniveau in zowel het appartement als de algemene 
 ruimtes.
 - Vanaf het dakterras kunt u het ruisen van de zee horen.
 - Het appartement is goed geïsoleerd en voorzien van
 vloerverwarming over de gehele begane grond.
 - Zeer unieke ligging in een uitgestrekt beschermd duingebied met
 fantastisch uitzicht en op slechts 5 minuten loopafstand van het
 strand.
 - Binnen 45 minuten bent u in Amsterdam.
 - Zeer gezonde en actieve VvE.
 - Een huismeester is ten aller tijde aanwezig.
 
 
 Kenmerken
 Inhoud: 520 m³
 Woonoppervlakte: 158m²
 Berging: 10 m²
 Dakterras: 35 m²
 (Ver)bouwjaar: 2007
 
 Voor meer informatie kunt u de uitgebreide brochure aanvragen, tevens kunt u diverse aanvullende documenten (onder andere NVM vragenlijst, kadastrale kaart, berekening gebruiksoppervlakte & inhoud, bestemming, enzovoort) downloaden via onze website (met een Klaver Profiel).

Kenmerken

Woonoppervlakte
158
Perceeloppervlakte
0
Inhoud
520
Bouwjaar
2007
Extra ruimte
0
Aantal verdiepingen
2
Aantal slaapkamers
2
Isolatie
Volledig geisoleerd
Verwarming
Cv ketel, Vloerverwarming geheel
Warm water
Cv ketel
Garage
Parkeerkelder, Parkeerplaats
Schuur
Heeft een schuur
Ligging
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Genieten van het bouwproces
Voor veel mensen is het een droom; een huis bouwen in het buitengebied. Toch kan het ook behoorlijk wat frustratie opleveren. Alle mogelijkheden afwegen, de afstemming tussen partijen, verkeerde keuzes, enzovoorts. Daarom pakt Livingstone het anders aan. Zij bedachten een totaalaanpak die kopers veel rust geeft.

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Klaver Makelaardij (0226-555777) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Klaver Makelaardij (0226-555 777) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Klaver Makelaardij (0226-555 777) voor meer informatie over dit object