Plan bezichtigingBel makelaar

Smitsweg 92

Verkocht onder voorbehoud
Excellent
Hellevoetsluis
€ 539.000 k.k.
1900
 m²
91
 m²
Eengezinswoning
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Stel je eens voor...



Een vrijstaand huis aan de Smitsweg in Hellevoetsluis. Een thuis met karakter! Dit charmante vrijstaande huis biedt een bijzondere combinatie van landelijk wonen en toch overal dichtbij. Op de fiets naar de winkels, restaurant De Smaeck van Hellevoet op de hoek en met de hond wandel je zo de polder in terwijl basis,- en middelbaar onderwijs zich op een steenworp afstand bevinden. Met een bescheiden woonoppervlak van 91 vierkante meter straalt het een intieme sfeer uit die uitnodigt tot een knus en warm thuis. Behoefte aan een grotere woning? Geen probleem. Het gehele kavel is bouwvlak waardoor dit huis conform de onderstaande bestemmingsregels aan jouw wensen kan worden aangepast. Een praktijkruimte of aan huis gebonden beroep, een paardenstal of simpelweg een groter woonoppervlak. Onderstaande regels gelden als leidraad voor de vergunningsaanvraag bij de gemeente. Meer informatie is te vinden via het Omgevingsloket.



De begane grond biedt naast de woon,- en eetkamer ook een bescheiden badkamer en de hal. Zie je de woonkeuken al voor je of overweeg je het huis levensloopbestendig te maken met een slaap,- en badkamer op de begane grond. Op die manier is een bungalow met logeerkamers op de verdieping een goed alternatief. In de huidige staat biedt de verdieping plaats aan drie slaapkamers die optisch ruim aandoen door de verhoogde nok. Boven de kamers bevindt zich een zolder.



Hoewel het huis enige modernisering vereist, biedt het een uitstekende kans voor renovatie en personalisatie en is het keurig onderhouden. Er is een bouwkundig rapport beschikbaar om te helpen bij het realiseren van een realistisch verbouwingsplan.



Met een groot stuk grond rondom het huis is er voldoende ruimte om een prachtige tuin te creëren en te genieten van het buitenleven. Kleinschalig dieren aan huis houden, een grote moestuin en een vrije ligging door de akker aan de achterzijde.



Kortom, echt een huis met mogelijkheden. Wil je die met eigen ogen komen bekijken? Maak een afspraak dan vertellen we je graag meer.



Dat is de Smitsweg 92.



Uitblinkers:



- Betonvloer op de begane grond onder de keuken en eetkamer,

- Hoofdgebouwen mogen uitsluitend worden gebouwd op de gronden die zijn voorzien van een bouwvlak,

- De gronden binnen het bouwvlak mogen voor 100% bebouwd worden,

- De goot- en bouwhoogte van hoofdgebouwen bedraagt ten hoogste de ter plaatse van de aanduiding 'maximale goot- en/of bouwhoogte' aangegeven hoogte,

- Het is niet toegestaan om bestaande hoofdgebouwen te splitsen in meerdere woningen,

- Het maximaal aantal wooneenheden bedraagt niet meer dan één per bestemmingsvlak, tenzij ter plaatse van de aanduiding 'maximum aantal wooneenheden' anders is aangeduid,

- Verhoogde nok,

- Grote schuur,

- Mogelijkheid om kleinschalig dieren te houden,

- Oplevering, flexibel bespreekbaar.

Kenmerken

Woonoppervlakte
91
Perceeloppervlakte
1900
Inhoud
351
Bouwjaar
1910
Extra ruimte
5
Aantal verdiepingen
2
Aantal slaapkamers
3
Isolatie
Gedeeltelijk dubbel glas
Verwarming
Cv ketel
Warm water
Cv ketel
Garage
Vrijstaand hout
Schuur
Ligging
Buiten bebouwde kom
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Genieten van het bouwproces
Voor veel mensen is het een droom; een huis bouwen in het buitengebied. Toch kan het ook behoorlijk wat frustratie opleveren. Alle mogelijkheden afwegen, de afstemming tussen partijen, verkeerde keuzes, enzovoorts. Daarom pakt Livingstone het anders aan. Zij bedachten een totaalaanpak die kopers veel rust geeft.

Meer weten over dit object?

Neem contact op met De Zeeuw Makelaardij (0181 335710) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met De Zeeuw Makelaardij (0181 335710) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met De Zeeuw Makelaardij (0181 335710) voor meer informatie over dit object