Plan bezichtigingBel makelaar

Boijlerweg 130

Beschikbaar
Excellent
Boijl
€ 549.500 k.k.
2130
 m²
172
 m²
Woonboerderij
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Unieke kans: Ruim landelijk wonen in een karakteristieke woonboerderij….



Op een aantrekkelijke, landelijke locatie met mooie vergezichten, ruim bemeten, karakteristieke, VRIJSTAANDE WOONBOERDERIJ (bouwjaar 1938) met alle wooncomfort op de begane grond. De begane grond is absoluut zeer royaal te noemen en biedt naast een straatgerichte woonkamer van ruim 30 m² ook een tuingerichte eetkamer van meer dan 50 m². De verdieping is grotendeels in gebruik als bergzolder en biedt nog veel mogelijkheden om te verbouwen tot extra (slaap-) kamers.



Rondom de woonboerderij ligt een nieuw aangelegde siertuin met vijver, fruitbomen (o.a. oude perenboom en leuke zitjes. Een voormalige schuur is deels afgebroken en getransformeerd tot een mooie zitruimte. Vanuit de tuin heeft u een heerlijk vrij uitzicht…

De tuin is geheel omheind, zodat dieren of (klein-) kinderen veilig kunnen ravotten. Het geheel ligt op een aantrekkelijk perceel van ca. 2130 m².



Gelegen in het buitengebied van Boijl, biedt deze woning een landelijke omgeving met het gemak van nabijgelegen voorzieningen. Verken de prachtige natuurlijke omgeving, met het Nationaal Park Drents-Friese Wold en de stroomdal van de rivier de Linde op korte afstand. Grotere plaatsen zoals Wolvega, Oosterwolde en Heerenveen zijn met de auto ook gemakkelijk bereikbaar, waardoor je het beste van beide werelden hebt.



Klaar om je nieuwe hoofdstuk te beginnen in dit prachtige stukje Boijl? Ontdek de mogelijkheden en maak van Boijlerweg 130 jouw nieuwe thuis. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en om een bezichtiging te plannen.



Indeling:

Begane grond:

Ruime entree met vernieuwde meterkast en toilet. Royale straatgerichte woonkamer met sfeervolle houtkachel, aantrekkelijk vrij uitzicht, trapopgang en kelder (ca. 5 m²). De woonkamer is voorzien van een nieuwe, geïsoleerde betonvloer. Moderne badkamer met douche, 2e toilet, badmeubel. Tuingerichte woonkeuken met open keuken (totaal ruim 50 m²!) met fantastisch uitzicht over de tuin en de achtergelegen landerijen. De moderne keukeninrichting is voorzien van combimagnetron, koelkast, 5-pits gaskookplaat, afzuigschouw, vaatwasser e.d. Totaal 3 Slaapkamers van respectievelijk ca. 15 m², ca.9 m² en ca. 9 m². Ruime, inpandige garage (bijna 27 m²) met geïsoleerde garagedeur, witgoed-aansluitingen en warm + koud water.



1e verdieping:

Via vaste trap in de woonkamer bereikbare, eenvoudige zolderkamer en een zeer ruim bemeten bergzolder met C.V.-ruimte en bergkast. De verdieping wordt de huidige eigenaren niet echt benut, maar biedt wel heel veel mogelijkheden voor het realiseren van extra kamers.



Algemeen:

Bouwjaar: 1938,

Kaveloppervlakte ca. 2130 m²,

Woonoppervlakte ca. 172 m², overige inpandige ruimte ca. 84 m², gebouwgebonden buitenruimte ca. 0 m², externe buitenruimte ca. 24 m², inhoud ca. 952 m³,

Bouwaard: De buitengevels zijn opgetrokken in spouw metselwerk. De kozijnen zijn uitgevoerd in hout. De vloeren van de begane grond zijn uitgevoerd in beton. De verdiepingsvloeren zijn uitgevoerd in hout. Het dak is beschoten en het voorhuis is voorzien van dakpannen. Het achterhuis is uitgevoerd als een rietenkap.

Verwarming en warmwatervoorziening door middel van een Remeha CV-ketel, bouwjaar 2021.



Goed om te weten:

- Er zal een ouderdomsclausule en asbestclausule worden opgenomen.

Kenmerken

Woonoppervlakte
172
Perceeloppervlakte
2130
Inhoud
952
Bouwjaar
1938
Extra ruimte
84
Aantal verdiepingen
2
Aantal slaapkamers
3
Isolatie
Verwarming
Cv ketel, Houtkachel
Warm water
Cv ketel
Garage
Inpandig
Schuur
Heeft een schuur
Ligging
Vrij uitzicht, Open ligging, Landelijk gelegen
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Karaktervol houtwerk in the spotlight
Van grachtenpand tot Brabantse boerderij

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Alderik Vos Makelaardij (0521-571126) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Alderik Vos Makelaardij (0521-571126) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Alderik Vos Makelaardij (0521-571126) voor meer informatie over dit object