Plan bezichtigingBel makelaar

Langstraat 2

Beschikbaar
Excellent
Zeeland
€ 800.000 k.k.
7600
 m²
148
 m²
Eengezinswoning
Vrijstaande woning

Object omschrijving

In het landelijke buitengebied van Zeeland (NB) ligt deze vrijstaande woonboerderij met aangebouwde garage, tuinkamer en twee vrijstaande bedrijfsloodsen (momenteel in gebruik als caravanstalling). Het perceel is maar liefst 7.600 m² groot en biedt volop privacy en vrijheid, ideaal voor de liefhebber van landelijk wonen. Het perceel is eventueel uit te breiden met 6,3 hectare landbouwgrond.

Het royaal gelegen woonhuis heeft een woonoppervlak van circa 148 m², 136 m² overig inpandige ruimte en heeft een inhoud van 1.057 m³. De twee bedrijfsloodsen hebben een totale oppervlakte van circa 1.205 m2.

LOCATIE
Dit unieke object biedt talloze mogelijkheden voor het creëren van uw ideale woon- werk omgeving! Op korte afstand van recreatiegebied 'De Kuilen', het centrum van Zeeland en het grootse natuurgebied 'De Maashorst'. De combinatie van het woonhuis, de bedrijfsloodsen allen gelegen op deze prachtige landelijke locatie in het uitgestrekte buitengebied van Zeeland geven u de mogelijkheid om alles op één perceel te realiseren! De woning heeft een gunstige ligging in het buitengebied van Zeeland, op fietsafstand van het centrum en landerijen, fiets- en wandelroutes zeer nabij gelegen. Een ideale combinatie voor een fantastische woonervaring. Steden als Nijmegen en ’s-Hertogenbosch zijn goed en snel bereikbaar.

TUIN
Achter de woning heeft u de beschikking over een grote privacy biedende achtertuin. De tuin is keurig aangelegd en onderhouden, ingericht met een terras, bestrating, een groot gazon en volwassen beplanting. In de tuin zijn diverse zitjes gecreëerd, zodat u vanuit elke hoek van uw tuin kunt genieten.

Middels de tuin bereikt u de zeer riante tuinkamer. De tuinkamer is volledig af te sluiten door een verschuifbare glaswand. In de tuinkamer is verlichting aanwezig en is voorzien van een mooie tegelvloer. De ruimte biedt plaats voor een riante tafel om samen met 8 tot 10 personen te tafelen/borrelen en een lounge set te plaatsen. Grenzend aan de achtertuin is een dierenweide aanwezig, compleet met schuilgelegenheid voor hobbyvee.

Het gehele perceel beschikt over een sproei installatie en tuinverlichting. Verder zijn er 25 zonnepanelen aanwezig op het dak van de woning.

LOODSEN
De riante opslagloodsen hebben een totale oppervlakte van circa 1.205 m². Deze zijn nu in gebruik als caravanstalling. Alle gebouwen zijn asbestvrij!

BESTEMMING
Het geheel heeft een agrarische bestemming en is voorzien van een bouwvlak van 6.900 m².

Kortom, een prachtige vrijstaande woonboerderij gelegen op een landelijke locatie! Heeft deze woning uw interesse gewekt en komt u graag eens kijken, wij nodigen u graag uit om de woning te bezichtigen.

INTERESSE?
Er is een uitgebreide verkoopbrochure beschikbaar met daarin meer foto's en informatie. Deze kunt u kosteloos en geheel vrijblijvend downloaden via Funda en de website van Bernheze Makelaars.

Kenmerken

Woonoppervlakte
148
Perceeloppervlakte
7600
Inhoud
1057
Bouwjaar
Extra ruimte
136
Aantal verdiepingen
2
Aantal slaapkamers
4
Isolatie
Dakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Grotendeels dubbelglas
Verwarming
Cv ketel
Warm water
Cv ketel
Garage
Vrijstaand steen
Schuur
Heeft een schuur
Ligging
Aan rustige weg, Vrij uitzicht, Open ligging, Buiten bebouwde kom, Landelijk gelegen
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Genieten van het bouwproces
Voor veel mensen is het een droom; een huis bouwen in het buitengebied. Toch kan het ook behoorlijk wat frustratie opleveren. Alle mogelijkheden afwegen, de afstemming tussen partijen, verkeerde keuzes, enzovoorts. Daarom pakt Livingstone het anders aan. Zij bedachten een totaalaanpak die kopers veel rust geeft.

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Bernheze Makelaars (0413-243818) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Bernheze Makelaars (0413243818) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Bernheze Makelaars (0413243818) voor meer informatie over dit object