Plan bezichtigingBel makelaar

De Bollen 3 a

Verkocht
Excellent
Oirschot
€ 795.000 k.k.
2740
 m²
180
 m²
Eengezinswoning
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Het buitenleven lacht je hier tegemoet! Deze vrijstaande woning met bijgebouw/garage beschikt over een goede indeling met onder andere een royale woonkamer en twee slaap/werkkamers met badkamer op de begane grond.



ALGEMENE INFORMATIE

- Aan alle zijden van de woning is er een fantastisch uitzicht over de landerijen,

- Gemakkelijk vijfde slaapkamer te realiseren,

- Het centrum van Oirschot is binnen enkele minuten te bereiken op fiets-/loop- en autoafstand. Oirschot staat bekend als één van de aantrekkelijkste plaatsen in Brabant, met ruim 300 rijks- en gemeentelijke monumenten, in het monumentale centrum zijn vele winkels, restaurants en gezellige terrasjes. Oirschot is ook omgeven door groen, in het buitengebied vindt men vele wandel-, fiets en ruiterpaden,

- Het centrum van Best is binnen enkele minuten te bereiken op autoafstand. Alle voorzieningen zijn in de nabijheid,

- De woning is gunstig gelegen ten opzichte van diverse uitvalswegen, op korte afstand van de A2 en de A58, richting Den Bosch, Eindhoven en Tilburg en kent een goede infrastructuur. Openbaar vervoer, scholen, sportverenigingen zijn ook goed bereikbaar.



Indeling

Begane grond

Entree. Binnenkomst in de ruime hal. Vanaf hier heb je toegang tot de meeste ruimtes in de woning. Stap binnen in de woonkamer. In deze grote living zijn meer dan genoeg opties om verschillende comfortabele (zit)hoekjes te creëren. Door de vele raampartijen, komt hier veel licht naar binnen. Dit geeft de woonkamer een heerlijke lichtinval en hier heb je nagenoeg altijd de zon in huis.

De keuken is geplaatst in een hoekopstelling en beschikt over een gasfornuis en voldoende opbergruimte. In het achterportaal/bijkeuken bevindt zich de aansluitingen voor de wasmachine en droger en een inbouwkast.

Terugkomend in de hal zijn de twee slaap-/werkkamers en de badkamer met separate toilet te bereiken. De badkamer is uitgerust met een in het midden staand ligbad, wastafel en een toilet.



Middels wenteltrap in de hal is de eerste verdieping te bereiken.



Eerste verdieping

Ruime overloop met toegang tot drie (slaap)kamers, separate toilet en inbouwkast. De derde en vierde slaapkamer zijn gelegen aan de linker- en rechterzijde over de gehele breedte en zijn van mooi formaat (ca. 18 en 21 m²). In de vijfde (technische)kamer bevindt zich de opstelling van de c.v.-combiketel (Nefit Ecomline HR) en de boiler. Indien de technische installaties worden afgeschermd functioneert deze kamer perfect als vijfde slaapkamer. Deze kamer is tevens voorzien van een dakkapel en middels luik is het bergzoldertje te bereiken.



Buiten

De openslaande deuren in de woonkamer en de loopdeur in het achterportaal/bijkeuken geven toegang tot de tuin. De tuin is rondom gelegen en is ingedeeld met de mogelijkheid tot diverse terrassen, waardoor er in verschillende settings kan worden genoten van zon (of juist schaduw), natuur en rust. Diverse volwassen bomen, borders en gazon vullen het perceel. Er is een waterput met elektrische pomp aanwezig ('Nortonput'), zodat het besproeien van de tuin niet afhankelijk is van de reguliere waterleiding. Tot slot is er een tunnelkas. Na het vervangen van de folie de perfecte plek om een moestuin te beginnen.



Bijgebouw

Tegenover de woning bevindt zich de royale dubbele garage met twee handbedienbaren roldeuren en een berging. In beide garages is een smeerput aanwezig, waarvan een mansdiep. Ideaal voor de autoliefhebber! In het rechtse gedeelte van de garage bevindt zich een berging met een bergzolder, welke te bereiken is met een vaste trap. Aan de achter- en zijkant is het mogelijk om tuingereedschap op te slaan.

Kenmerken

Woonoppervlakte
180
Perceeloppervlakte
2740
Inhoud
650
Bouwjaar
1971
Extra ruimte
0
Aantal verdiepingen
3
Aantal slaapkamers
4
Isolatie
Gedeeltelijk dubbel glas
Verwarming
Cv ketel
Warm water
Cv ketel
Garage
Vrijstaand steen
Schuur
Ligging
Aan rustige weg, Vrij uitzicht, Open ligging
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Karaktervol houtwerk in the spotlight
Van grachtenpand tot Brabantse boerderij

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Lelieveld Makelaardij () voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Lelieveld Makelaardij (0499-577400) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Lelieveld Makelaardij (0499-577400) voor meer informatie over dit object