Plan bezichtigingBel makelaar

Buitenvest 34

Verkocht
Excellent
Geertruidenberg
€ 590.000 k.k.
753
 m²
139
 m²
Eengezinswoning
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Natuurliefhebber gezocht!!



Ben jij op zoek naar een tuin met een huis? Een ruimte waar je buiten kunt genieten van de rust en de natuur, daar waar een diversiteit aan vogels zoals pimpelmeesjes, koolmeesjes, de bonte specht, maar ook ransuilen en zelfs vleermuizen op bezoek komen?



Heerlijk rustig en toch op steenworp afstand van de voorzieningen van Geertruidenberg en uitvalswegen ligt enigszins verscholen aan een doodlopende straat op een perceel van in totaal 753m2 groot deze vrijstaande, levensloopbestendige woning. Rondom de woning is een sfeervolle groene en zeer kleurrijke tuin gesitueerd. Met liefde voor de natuur is deze tuin ingericht met een diversiteit aan beplanting en bloemen die vlinders, bijen en libellen aantrekken. Daarnaast grenst aan deze oase van stilte en rust een wadi en een parkachtig gebied waardoor de woning aan de achterzijde over een blijvende vrije en groene ligging beschikt. Het betreft hier een prachtige privacyrijke locatie, waar je na een drukke werkdag helemaal tot rust komt.



Niet alleen de locatie is geweldig, ook de woning is in één woord charmant te noemen. Goed onderhouden, sfeervol afgewerkt en prettig ingedeeld. De woning is bij uitstek een levensloopbestendige gezinswoning. Zo tref je hier op de begane grond naast de royale woonkamer en de praktisch ingerichte keuken onder meer een speel- annex werkkamer, een ruime slaapkamer en een moderne badkamer aan. Ter plaatse van de verdieping zijn nog eens drie (slaap)kamers en een tweede badkamer gesitueerd.



Het geheel wordt gecompleteerd door de aanwezigheid van de twee bergruimtes en de royale oprit welke aan de voorzijde van de woning aan een auto parkeerruimte biedt.



HEERLIJK WONEN...



Deze sfeervolle vrijstaande woning biedt je licht, ruimte en comfort voor een heel gezin! Vanuit de voortuin met eigen parkeerruimte voor je auto heb je via het bestrate looppad toegang tot de entree. De praktische deelbare deur geeft je toegang tot de ruime hal, welke is voorzien van een meterkast, deels betegelde toiletruimte en trapopgang. De toiletruimte beschikt over een staand toilet en een fonteintje. Verder heb je vanuit de hal toegang tot de woonkamer enerzijds en de slaap- en badkamer anderzijds. De ruimte is, net als de rest van de vertrekken in de woning, keurig afgewerkt. De vloer is voorzien van tegels en de schoonmetselwerk wanden zijn in een lichte kleurstelling geschilderd.



Woonkamer

Deze smaakvol ingerichte woonkamer is net als de hal ruim van opzet. De diverse toogramen in de kamer zorgen voor een zeer prettige lichtinval, waarbij de openslaande deuren in de achtergevel toegang bieden tot de kleurrijke achtertuin. De kamer ademt sfeer uit, mede door de huiselijke wand- en plafondafwerking en de mooie houten vloer, maar tevens door de aanwezigheid van de schouw met openhaard. Naast de prettige warmte van de haard, zorgt ook de vaste verwarming in onder meer de convectorput voor extra comfort.



Speel- annex werkkamer

Direct aan de woonkamer grenst de even zo gezellige speel- annex werkkamer. Een heerlijke ruimte welke door openslaande deuren van de woonkamer kan worden afgesloten, wat zorgt voor extra privacy. De twee grote ramen zorgen, samen met een lichtkoepel, voor voldoende licht in de kamer en bieden daarnaast tevens een prettig zicht op de voortuin.

Een erg leuk detail is de schouw met kolenkacheltje, daar waar tevens de mogelijkheid aanwezig is om een allesbrander te plaatsen (aansluiting reeds aanwezig).



Keuken / Bijkeuken

Aan de andere zijde van de woonkamer grenst de keuken. Een fijn, praktisch ingericht geheel met onder meer een interieur dat in een L-vorm staat opgesteld en is voorzien van apparatuur zoals een vaatwasser, koelkast, afzuigkap en een groot fornuis van het merk Smeg met 6 gaspitten en een oven. Boven het granieten werkblad zijn raampartijen gesitueerd waardoor je hier heerlijk weg kijkt over de achtertuin. Via de buitendeur heb je eveneens toegang tot de achtertuin en kun je buitenom naar de berging annex bijkeuken, alwaar de CV-ketel staat opgesteld, de wasmachineaansluiting is gesitueerd en elektrapunten aanwezig zijn voor bijvoorbeeld een extra koel- of vrieskast.



LEVENSLOOPBESTENDIG



Naast de comfortabele woonvertrekken beschikt de woning, ter plaatse van de begane grond, over een slaapkamer en een badkamer. Beide ruimtes zijn heerlijk licht.



Slaapkamer

Vanuit de hal heb je toegang tot de ruime slaapkamer, welke aan de achterzijde van de woning is gesitueerd. Een heerlijk lichte kamer door de aanwezigheid van de grote raampartij. En doordat deze kamer tuingericht is, biedt deze tevens een aangenaam zicht op de sfeervolle achtertuin. Dat is nog eens prettig wakker worden!



Badkamer

Naast de slaapkamer is tevens een badkamer op de begane grond aanwezig. Deze is aan de voorzijde van de woning gelegen en toegankelijk vanuit de hal. De ruimte is keurig afgewerkt en geheel betegeld in een tijdloze kleurstelling met witte tegels op de muur en mooie grote grijze tegels op de vloer en aan de zijkant van het ligbad. Naast dit ligbad, waarop een douchescherm aanwezig is, is de ruimte ingericht met een wastafelmeubel en designradiator. Daar waar het raam zorgt voor een natuurlijke ventilatie en lichtinval, zorgen de spots in het stucwerk plafond voor verlichting indien nodig.



VOOR IEDER EEN EIGEN PLEK...



Vanuit de hal heb je via de houten trapopgang toegang tot de bovengelegen verdieping. Hier is de overloop het centrale punt en biedt toegang tot de drie (slaap)kamers en de tweede badkamer. De ruimte is afgewerkt met een tegelvloer, deels geschilderde metselwerk wanden en een platen plafond.



Slaapkamers

Op de verdieping zijn 3 keurig afgewerkte (slaap)kamers aanwezig. Aan weerszijde van de overloop is een zeer riante slaapkamer aanwezig. Deze beide kamers zijn over de gehele diepte van de woning gesitueerd, zijn voorzien van dubbele openslaande ramen in de zijgevel en beschikken over praktische kastruimte, onder meer achter het knieschot.

De derde kamer is wat kleiner en geschikt als babykamer of als werk-/studeerkamer. Door de aanwezigheid van de dakkapel is de ruimte niet alleen heel licht, maar heb je hier tevens een fijn zicht over de tuin en het aangrenzende groen.



Badkamer

Ten behoeve van de slaapkamers boven is een tweede badkamer aanwezig. Deze is geheel betegeld in dezelfde kleurstellingen als op de begane grond en voorzien van een douche, wastafel en toilet.



HEERLIJK BUITEN ZIJN, GENIETEN VAN VOLLEDIGE PRIVACY!



Rondom de woning is een fraai perceel gelegen, enigszins verborgen in de straat, geheel omsloten met groen én geen directe achterburen. Hierdoor kun je in je eigen tuin genieten van volledige privacy.



Aan de voorzijde is het perceel ingericht met een parkeervoorziening voor een auto, een looppad richting de voordeur en fraaie groene, maar ook zeer zeker kleurrijke plantenborders.



Even zo sfeervol is de achtertuin te noemen. Deze is vanaf de voortuin middels een poort toegankelijk en geeft op zijn beurt aan de achterzijde middels een poort toegang tot het achtergelegen groen dat onder meer bestaat uit een wadi en een parkachtig gebied. Ideaal om te wandelen met of zonder de hond.



Zoals gezegd is de achtertuin zeer sfeervol en privacyrijk, maar ook zeer diervriendelijk aangelegd. De tuin is, naast de diverse terrassen, het grote gazon en de hoge bomen, voorzien van veel bloemrijke beplanting, enkele fruitbomen (appel, vijg, pruim), diverse groenblijvende hagen en een vijverpartij. Een echt paradijs voor onder meer bijen, vlinders, kikkers en vogels waaronder de ransuil en de bonte specht en hierdoor ook voor de echte natuurliefhebber!



BIJZONDERHEDEN:



- De hoogspanningskabels zullen op termijn worden verwijderd

- Schilderwerken aan buitenzijde (beneden) en dakkapel zijn verricht in 2022

Kenmerken

Woonoppervlakte
139
Perceeloppervlakte
753
Inhoud
526
Bouwjaar
1973
Extra ruimte
0
Aantal verdiepingen
2
Aantal slaapkamers
3
Isolatie
Muurisolatie, Dubbel glas, Voorzetramen
Verwarming
Cv ketel
Warm water
Cv ketel
Garage
Geen garage
Schuur
Heeft een schuur
Ligging
Aan rustige weg, In woonwijk, Vrij uitzicht
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Karaktervol houtwerk in the spotlight
Van grachtenpand tot Brabantse boerderij

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Klijsen Makelaars & Adviseurs (0162-426348) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Klijsen Makelaars & Adviseurs (0162-426348) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Klijsen Makelaars & Adviseurs (0162-426348) voor meer informatie over dit object